Værelses information

Alle værelser har egen indgang og man kan parkere foran hvert enkelt værelse.
Værelserne indeholder en entre med klædeskab, badeværelse, minikøkken og kombineret soveværelse/stue.

Alle værelser er udstyret med et fjernsyn som kan tilsluttes en medbragt Chrome cast, spisebord, 2 gode stole, natbord, seng og der er et mini køkken med el-kedel, kombi ovn, samt service til fri afbenyttelse.
Der er kaffe og the, så der er mulighed for at lave en kop kaffe/the på værelset og opvasken klarer vi, og der leveres rent porcelæn på daglig basis.

Der er rent sengetøj på sengene, samt 1 stort og 1 lille håndklæde pr. gæst og alt bliver vasket på professionelt vaskeri.
Under et længere ophold, vil der dagligt blive rystet dyne, luftet ud, tømt skraldespand, fyldt op med kaffe/the, og eventuelt skiftet håndklæder og skiftet/vasket brugt service op.

Rengøring:

Vi er meget opmærksomme på vores rengøring og har derfor faste procedurer og tjek lister. Opdager du som gæst noget, der ikke er i orden, så lad os det straks vide.
Alle værelser får en grundig rengøring, efter hvert afsluttet besøg og der bliver også sprittet håndtag og overflader af, som afslutning.

Vores badeværelser er af ældre dato, men fuldt funktionelle og vi benytter regelmæssigt en damprenser, fordi gamle fliser simpelthen kræver ekstra omsorg, for at fremstå rene.
Vi har en fast medarbejder til at klare rengøringen og hun har stor erfaring, så på den måde, ved vi at rengørings standarden altid er den samme. Vi er dog alle blot mennesker og skulle der være smuttet noget, så ønsker vi at vide det.