Værelses information

Alle værelser har egen indgang og man kan parkere foran hvert enkelt værelse.
Værelserne indeholder en entre med klædeskab, badeværelse og et soveværelse/stue.

Alle værelser er udstyret med et lille køleskab, sæbeautomat, fjernsyn som kan tilsluttes en medbragt Chrome cast, el-kedel, drikkeglas, skrivebord, stole, natbord og seng.
Der er kaffe og the, så der er mulighed for at lave en kop kaffe/the på værelset J.

Der er rent sengetøj på sengene, samt 1 stort og 1 lille håndklæde pr. gæst og alt bliver vasket på professionelt vaskeri.
Under et længere ophold, vil der dagligt blive rystet dyne, luftet ud, tømt skraldespand, fyldt op med kaffe/the og eventuelt skiftet håndklæder.

Rengøring:

Vi er meget opmærksomme på vores rengøring og har derfor faste procedurer og tjek lister. Opdager du som gæst noget, der ikke er i orden, så lad os det straks vide.
Alle værelser får en grundig rengøring, efter hvert afsluttet besøg og der bliver også sprittet håndtag og overflader af, som afslutning.

Vores badeværelser er af ældre dato, men fuldt funktionelle og vi benytter regelmæssigt en damprenser, fordi gamle fliser simpelthen kræver ekstra omsorg, for at fremstå rene.
Vi har en fast medarbejder til at klare rengøringen og hun har stor erfaring, så på den måde, ved vi at rengørings standarden altid er den samme. Vi er dog alle blot mennesker og skulle der være smuttet noget, så ønsker vi at vide det.