Generel information om overnatning på Motel Viborg

Tjek ind:

Vi har indtjekning alle ugens dage fra kl. 14

Tjek ud:

Hverdage er der tjek ud kl. 10
Weekender og helligdage er der tjek ud kl. 11.
Når man ankommer vil man via mail, have modtaget oplysninger om værelses nummer, og om hvordan man selv tjekker ind. Det betyder at der ikke skal tjekkes inden et bestemt klokkeslæt.

Regler:

Der er rygning forbudt på samtlige værelser, og desværre er det ikke nok, at stå i døren – til gengæld er der askebægre langs alle værelser på jorden, dem sætter vi pris på bliver benyttet J.
Vi opkræver 1000,- i erstatning hvis der er røget på værelset.
Vi appellerer til at man tænker på de øvrige gæster, og undgår støj og højrøstet adfærd.
Ødelægger man noget, så tag kontakt til os og vi finder ud af det.
Der er ikke plads til kæledyr på Motel Viborg. Vi har gennem årene haft nogen kedelige oplevelser, så desværre er det de få, der ødelægger det for alle andre, så vi fremover siger nej til ønsket om at medbringe kæledyr.
Motel Viborg ønsker ikke, at lægge hverken bygninger, ry eller navn til nogen, der vil benytte Motellet til at drive ulovlig virksomhed. Alt ulovlig adfærd vil blive politianmeldt.

Gårdhave og ude liv:

Der er et lille havebord og 2 stole, foran alle værelser og derudover har vi en gårdhave, som vi hver forår gør klar med blomster, havemøbler og hynder dertil og vi glæder os over, når vores gæster kan få glæde af den.
Efterår 2022 er vi ved at reetablere vores grønne områder. Der vi tidligere havde heste til at gå, bliver nu åbent naturområde, med en sti der går ud til sdr. rind vej, sådan det fremover er muligt at cykle til og fra Motel Viborg. Det betyder også at man nu kan trave en tur i landlige omgivelser, eller nyde kaffen i “parken”.