Corona

Kære Gæster 
Stille og roligt nærmer vi os velkendte tilstande, selvom der fortsat vil være fokus på Corona og dermed retningslinjer for håndtering af rengøring og servering af morgenmad til vores gæster.
Men der er morgenbuffet igen og det er fantstisk dejligt, igen at møde vores gæster over morgenkaffen og at tilbyde vores version, på en " sikker " morgenforplejning.
Allerede når man ankommer til spisestuen, er det forandret, for nu er der dækket op på bordene, så der ikke skal for mange hen og hente service på samme sted. Det ser faktisk rigtig hyggeligt ud.
Morgenbuffeten har et fornyet udtryk, da vi har valgt, at alt serveres indpakket i enkelt portioner, for at minimere fælles brug af service og for at holde tingene adskilt, gæsterne imellem.
Det hele præsenteres fortsat indbydende og bortset fra enkelte lune ting, så er udbuddet det samme som tidligere, og man sammensætter selv sin morgenmad. Vi er selv glade for løsningen og den er blevet taget godt imod.
Det har også betydet fornyelse, da vi selvfølgelig udvikler og finder nye versioner og muligheder for den type servering.
Håndsprit er obligatorisk og vi stiller engangs handsker til rådighed, til dem som ønsker at benytte det.
Vores rengøringsprocedurer som blev indført med ekstra fokus på afspritning og adskillese af processerne, fortsætter - for altid.
Vi ses til morgenbuffet :-)
Motel Viborg ApS Lone Ravn | CVR: 27 38 37 34 | Aarhusvej 3, Viborg - dk | Tlf.: +45 86 63 96 11 | mail@motelviborg.dk